کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به فصل بازگشایی مدارس والدین باید به میان وعده های دانش آموزان توجه بیشتری داشته باشند.
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به فصل بازگشایی مدارس والدین باید به میان وعده های دانش آموزان توجه بیشتری داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ فرشته بوستانی افزود: استفاده از میان وعده های سالم می تواند در یادگیری دانش آموزان نقش مهمی داشته، بنابراین مدیران و مربیان مدارس نیز بر مواد غذایی عرضه شده در بوفه مدارس نظارت بیشتری داشته باشند.
وی تصریح کرد: خرما، انواع مغزها(بادام زميني، بادام، بادام هندي، فندق، پسته) كشمش، نخودچي، آجيل سويا، توت خشك، انجير خشک، انواع ماست، انواع پنير(همه پاستوريزه و استريليزه)، انواع ميوه سالم شسته شده و ضد عفوني شده در بسته بنديهاي يك نفره وكيوم شده، انواع ميوه خشك، نوشيدني ها همچون انواع شير، دوغ بدون گاز، انواع آبميوه طبيعي، آب معدني( پاستوريزه و استريليزه) بيسكويت، كيك و كلوچه، بيسكويت ساده و سبوس دار و بدون كرم، كيك وكلوچه، انواع آش،سوپ، لوبيا، عدس پخته، حليم، شله زرد، سمنو و فرني به شرطی که بهداشتی و سالم تهیه و عرضه شوند از جمله مواد غذایی سالم برای عرضه در بوفه مدارس هستند.
بوستانی با اشاره به مواد غذایی ممنوعه در بوفه مدارس، یاد آور شد: عرضه مواد غذایی همچون انواع پفك، اسنک، نوشابه هاي گازدار و ماءالشعير، آدامس، شكلات، پاستيل، سوسيس، كالباس، سالاد الويه، چيپس و انواع لواشك و آلو و آلوچه ( غیر بهداشتی ) ممنوع است.
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت کهگیلویه بویراحمد در پایان با بیان اینکه دانش آموزان بهتر است میان وعده را از خانه همراه خود به مدرسه بیاورند، گفت: میوه، شیر و لقمه سالم مثل نان و پنير و گردو، نان و تخم مرغ، نان و پنير و خيار، نان و پنير گوجه فرنگي، نان و كره و عسل از مناسبترین میان وعده ها برای دانش آموزان محسوب می شوند.15-142